Kledingreparatie in Rotterdam voor al uw kleding

Moet er een scheur in uw rok of pak gemaakt worden? Of is een rits aan vervanging toe? Bij kledingreparatie in Rotterdam kunt u terecht voor het vermaken of inkorten van al uw kleding. Wilt u een kledingstuk met spoed laten maken? Geen probleem, dit doen wij graag. Wanneer u tot de ontdekking komt dat die mooie broek van vorig jaar niet meer past, hoeft u hem niet meteen weg te doen. Geef uw broek een nieuw leven door hem langs te brengen bij Kledingreparatie Rotterdam. Het is zonde om uw kleding weg te gooien als de stof verder nog helemaal in orde is. Wij zijn er misschien even mee bezig en u hebt er daarna weer jaren plezier van. Dat kan dus prima uit. Breng uw kledingstuk vandaag nog langs ter reparatie in Rotterdam.

Niet is te gek voor kledingreparatie in Rotterdam

Of het nu gaat om het inkorten van uw avondjurk of het verstellen van gordijnen: wij draaien er onze hand niet voor om. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van voeringen. Zo bent u ervan verzekerd dat u er lekker warm bij zit. Verder korten wij ook met regelmaat broeken in. Dus wanneer u de broek van uw dromen heeft gevonden maar hij is te lang, dan brengt u hem langs bij ons bedrijf voor kledingreparatie in Ridderkerk. Wij gaan secuur te werk en zorgen ervoor dat er van ons inkort werk niets meer te zien is.

Kledingreparatie Rotterdam

Familiebedrijf in Rotterdam met passie voor kledingreparatie

Onze passie voor kledingreparatie is niet van de ene op de andere dag ontstaan. Kledingreparatie doen wij al jaren. Dit vakmanschap is van generatie op generatie doorgegeven. Zo zijn wij als familiebedrijf gespecialiseerd in het repareren van kleding in Rotterdam. Wij adviseren u graag over hoe u uw kledingstuk nieuw leven in kunt blazen. Hier laten wij onze creativiteit op los. Door onze gespecialiseerde vakkennis weet u zeker dat u met uw kledingstuk bij ons aan het adres bent. Nadat uw kledingstuk is gerepareerd is het weer zo goed als nieuw. Wist u dat wij ook een vestiging voor kledingreparatie in Ridderkerk hebben? Breng uw kleding ter reparatie langs bij één van onze vestigingen. Wij verwelkomen u graag!

Menu