Kleding laten wassen bij de stomerij in Rotterdam

Op zoek naar een stomerij in Rotterdam of omgeving? Dan heeft u die nu gevonden. Ons familiebedrijf is al jaren gespecialiseerd in het stomen van kleding, gordijnen en ga zo maar door. Wij adviseren u graag welke stoombehandeling het beste past bij het type kledingstuk of de stof die u wilt laten reinigen. Door onze gespecialiseerde vakkennis weet u zeker dat uw kledingstuk bij ons in goede handen is. Nadat uw kleding een behandeling heeft ondergaan voelt deze weer helemaal fris en nieuw! Wist u dat we trouwens ook als kledingreparatiebedrijf in Ridderkerk en kledingreparatie in Rotterdam werkzaam zijn? Neem contact met ons op voor advies of kom langs. Benieuwd hoe we uw kleding stomen? Lees dan verder.

Behandeling van uw kleding bij de stomerij in Rotterdam

Wat gebeurt er nu precies in een stomerij en hoe weet u zeker dat uw kleding en stoffen bij ons in goede handen zijn? Wanneer u uw kleding bij ons brengt worden deze gereinigd zonder gebruik te maken van water. Wij maken gebruik van speciale vloeistoffen die ervoor zorgen dat uw kleding weer op en top schoon wordt. De textielvezels van uw kleding nemen deze vloeistof op. Dit is de reden waarom ze in optimale conditie uit de stomerij komen. U kunt al uw kleding bij ons laten stomen. Ook als er een vetvlek in zit, want ook daar weten wij wel raad mee! Door de vetvlek op te lossen zorgen wij ervoor dat er niks meer van te zien is en dat uw kleding letterlijk vlekkeloos schoon wordt. Niks meer te zien van die vervelende vetvlek die per ongeluk op uw kleding terecht was gekomen. Wij zorgen ervoor dat u de meegebrachte kleding binnen een week weer kunt komen ophalen. Dat is onze methode van reinigen van kleding. Onze methode is, na meer dan 30 jaar actief, inmiddels bewezen.

Stomerij Rotterdam

Kledingreparatieservice en stomerij in één

Zoals net genoemd, kunt u naast het stomen van uw kleding bij de stomerij in Rotterdam ook terecht voor kledingreparatie. Wanneer het zo blijkt te zijn dat de kleding die u wilt wassen niet meer heel is, zorgen wij ervoor dat deze weer wordt gemaakt. Twee diensten die naadloos op elkaar aansluiten zitten dus op één adres. Hoe handig is dat? Als wij zien dat de voering van uw jas los zit, zorgen wij ervoor dat deze weer wordt gemaakt. Daarna wassen wij de jas en is uw jas weer klaar voor een nieuw seizoen! Kom eens langs bij onze stomerij in Rotterdam en ervaar het gemak van het laten stomen van uw kleding en het eventueel laten repareren onder één dak.

Menu