Gordijnen op maat laten maken bij Kledingreparatiebedrijf Ridderkerk

Wilt u ons inschakelen om gordijnen op maat te laten maken? Het kan. Gordijnen zijn sfeerbepalend voor het interieur in uw huis. Ze zijn zeker geen standaard item meer in het design van je interieur. Door gordijnen op maat te laten maken door ons bedrijf voor kledingreparatie in Rotterdam laat u uw gordijnen perfect passend maken voor de plaats waar ze komen te hangen. Wij kunnen elke type gordijnstof op maat maken en inkorten, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken bij de keuze van de stof! We kunnen gordijnen ook inkorten, dit komt voor als u ze in een ander huis of op een andere plaats wilt hangen. Kortom, alle werkzaamheden rondom uw gordijnen kunt u door ons uit laten voeren. Neem contact op of lees verder om de mogelijkheden te bekijken.

Gordijnen op maat of gordijnen laten inkorten

Wilt u dat gordijnen rust en ruimte uitstralen? Gordijnstoffen van natuurlijke materialen passen goed in dit rijtje thuis. Denk hierbij aan linnen of katoen. Of gaat u voor een meer contrasterende gordijnstof? Wanneer u veel aardetinten in uw interieur heeft verwerkt, kan het mooi zijn om juist voor een warme tint te kiezen. Welke gordijnstof u ook kiest, wij kunnen van elke gordijnstof mooie op maat gemaakte gordijnen maken. Wij komen bij u langs om alle maten op te meten zodat uw gordijnen straks op precies de juiste manier in huis komen te hangen. We adviseren over de stof en over de benodigde materialen. Op basis van meer dan 30 jaar ervaringen kunnen wij ook u perfect van advies voorzien.

Naast het op maat maken van gordijnen kunnen wij uw gordijnen ook inkorten. Wanneer u bijvoorbeeld al mooie gordijnen bent tegenkomen en ze blijken net te lang te zijn, dan brengt u ze bij ons langs en korten wij ze in. Met een team van vakkundige kleermakers zorgen wij ervoor dat uw gordijnen precies en nauwkeurig worden afgewerkt. Binnen een week kunt u uw op gemaakte gordijnen komen ophalen. Heeft u er haast bij? Neem dan contact op, we bespreken uw wensen en zorgen voor een snelle levering.

We wassen uw gordijnen ook!

Wanneer heeft u voor het laatste uw gordijnen gewassen? Bij de meeste mensen is dit vaak al een poosje geleden. Het hoeft ook niet vaak te gebeuren, maar minstens een keer per jaar is toch wel zo schoon. Wilt u geen gedoe meer hebben met het wassen van gordijnen? Er zeker van zijn dat ze net zo mooi uit de was komen als hoe ze erin gingen? Niet krimpen en niet meer passen? Profiteer van onze goede service en breng uw gordijnen langs bij onze stomerij in Rotterdam. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Menu